Het Hersteltraject

Met haar Hersteltraject richt Groeigoed013 zich op (jong)volwassenen die tijdelijk niet deel kunnen nemen aan de reguliere arbeidsmarkt en klachten ervaren die voortkomen uit mentale ontregeling (bijv. burnout, angstproblematiek, depressie).

Gedurende het traject ligt de nadruk op de ontwikkeling van (sociale) vaardigheden vanuit individuele mogelijkheden en talenten: dat wat wél kan en wat wél lukt. Uitgangspunt hierbij is dat je je als deelnemer kunt ontplooien in overeenstemming met eigen interesses en mogelijkheden.

De activiteiten op het erf zijn zinvolle, concrete en afgeronde taken. Ze dienen tevens als hulpmiddel om te achterhalen waar je als deelnemer van nature sterk in bent, waar je interesses liggen en welke vaardigheden je nog kunt ontwikkelen. Er wordt gewerkt in een groep van maximaal 5 mensen.

Door onder professionele begeleiding ervaringen en ideeën te delen, kun je elkaar helpen bij  het verwerken van ervaringen, het verwerven van inzichten en het opdoen van meer zelfvertrouwen.

Op alle dagen van het Hersteltraject is er een gezamenlijke lunch met verse producten van de boerderij.

Wil je meer weten over het Hersteltraject van Groeigoed013 of vrijblijvend langskomen voor een oriënterend gesprek?
Laat het ons dan weten via het contactformulier of telefonisch via 0623926978.

Quotes deelnemers:

‘Ik voel het vertrouwen en de ruimte om weer tot mezelf te komen.’.

‘Wat fijn die rust, heerlijk.’

%d bloggers liken dit: